nieuws

Centropolis koppelt intermediairs en uitvaartondernemers

Archief

Serviceprovider Centropolis is gestart met een programma waarbij  uitvaartondernemers gebruik kunnen maken van de adviessoftware van Centropolis, en van de bij dit bedrijf aangesloten intermediairs, voor het aanvragen van uitvaartverzekeringen.

Via dit programma krijgt een uitvaartondernemer een inlogcode die hem via de op internet beschikbare software verbindt aan een intermediair in de regio, waardoor de uitvaartondernemerbij hem verzekerden kan aanbrengen. Deze tussenpersoon is vervolgens verantwoordelijk voor een kwaliteitscheck, de verdere verwerking en het beheer van de verzekering. De betrokken uitvaartondernemer ontvangt een vergoeding van 1,2% van het verzekerde kapitaal rechtstreeks van de ingeschakelde tussenpersoon. "Wij blijven daar verder buiten", zegt directeur Dirk van den Berg van Centropolis. Aan het intermediair vragen wij voor deze dienst maandelijks wel een vaste vergoeding van € 15 per verbonden uitvaartondernemer.

Reageer op dit artikel