nieuws

CED ongevallenexpert profvoetballers

Archief

CED Mens is belast met de behandeling van schademeldingen onder de collectieve ongevallenverzekering voor de profvoetballers die actief zijn in de Eredivisie en Eerste Divisie. Deze verzekeringen zijn door Proprof/VVCS en FBO gesloten bij Wannet Sports Insurance, die deze heeft ondergebracht bij Lloyd’s of London.

CED ongevallenexpert profvoetballers

Verder heeft CED de aanstelling gekregen voor de behandeling van claims voor spelers van Oranje en Jong Oranje. Hiervoor loopt er een aanvullende dekking voor een periodieke uitkering aan Nederlandse clubs in geval van tijdelijke arbeidsongeschiktheid ontstaan tijdens wedstrijden en/of trainingen van het Nederlands elftal. Ook deze verzekering is ontworpen door Wannet Sports Insurance in Duiven.
CED Mens maakt deel uit van het expertise- en schaderegelingbedrijf CED Nederland.

Reageer op dit artikel