nieuws

CDFD erkent Avans Hogeschool en Hermes University

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft Avans Hogeschool met vestigingen in Breda, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg en Hermes University erkend als exameninstituut in het kader van de BGFO. De erkenning betreft de WFT-modules: Hypothecair Krediet en Leven.

CDFD erkent Avans Hogeschool en Hermes University

Bij Avans Hogeschool betreft het een erkenning voor de WFT-modules Hypothecair Krediet en Leven. Avans heeft het CDFD verder gevraagdt om de erkenning uit te breiden met de WFT-module Basisdeskundigheid. Het CDFD dit verzoek gehonoreerd.
Het CDFD heeft ook een erkenning verleend aan Hermes University. De erkenning geldt voor alle WFT-modules. Hermes University is in de eerste plaats ontstaan om de opleidingen van Akkermans & Partners Cognitief te examineren. Met deze erkenning examineert het instituut vanaf nu dus ook andere WFT-opleidingen.

Reageer op dit artikel