nieuws

Bonden voelen onrust onder personeel ASR

Archief

Vorige week hebben de vakorganisatie overleg gevoerd met de directie van ASR over de op handen zijnde reorganisatie, de financiële situatie en de gevolgen voor de medewerkers.

 

Volgens Gerwin van der Lei ontvangt De Unie veel bezorgde reacties van ASR-medewerkers. Daaruit blijkt dat zogenaamd disfunctionerende medewerkers het veld moeten ruimen en dat ‘goudhaantjes’ alvast ‘nieuwe’ functies krijgen aangeboden, zodat zij bij een reorganisatie buiten schot blijven. "Wij hebben erop gewezen dat het sociaal plan zowel naar de letter als naar de geest uitgevoerd moet worden."

 

  &nbspOok CNV Dienstenbond wordt overspoeld met bezorgde reacties van leden, zegt bestuurder Bernard Jan de Groot. Hij wil meer duidelijkheid van de ASR-directie over de rechten van medewerkers, informatie over afdelingen en labels die met boventalligheid te maken krijgen en informatie over het vestigingsbeleid.

 

Reageer op dit artikel