nieuws

Avéro stopt met Leven en Hypotheken

Archief

Avéro Achmea gaat deze zomer stoppen met het verkopen van leven- en hypotheekproducten. “We gaan ons toeleggen op Zorg, Inkomen, Pensioenen en Schade. We kiezen hiermee voor de ontwikkeling van producten en diensten in die marktsegmenten waar onze kracht ligt”, aldus directievoorzitter Jack Hommel.

Avéro stopt met Leven en Hypotheken

Bijna een jaar geleden haalde Avéro al de lijfrenteproducten uit het assortiment. De teruglopende lijfrentemarkt en de opkomst van banksparen waren daarvoor toen de belangrijkste motieven. Enkele maanden later kondigde Hommel aan het levenaanbod sterk te gaan vereenvoudigen. Nu wordt volledig afscheid genomen van de individuele levenmarkt.
"We gaan geen nieuwe producten en diensten ontwikkelen en verkopen, maar de huidige portefeuille blijven we op de bestaande wijze bedienen", aldus Hommel. Met het intermediair worden de komende maanden gesprekken gevoerd over de gevolgen voor de samenwerking. "Door deze focus zijn we beter in staat om ons intermediair maximaal en intensief te ondersteunen."

Reageer op dit artikel