nieuws

Arnhemse Kroon Adviesgroep failliet

Archief

De Kroon Adviesgroep in Arnhem en het daaraan gelieerde KroonGarant zijn failliet verklaard. Curator Henk-Jan ter Waarbeek tast nog naar diverse zaken in het duister. Afgelopen maand is de inventaris al geveild op last van de Belastingdienst.

Arnhemse Kroon Adviesgroep failliet

De curator is onder meer bezig om de administratie in kaart te brengen. Hij heeft inmiddels namen van vijf personeelsleden, maar is nog op zoek naar hun adressen. De aandelen waren ondergebracht in de Stichting Administratiekantoor Kroon Adviesgroep. Die kent Pascal van Garderen (36) als voorzitter, secretaris en penningmeester. In het register van financiële dienstverleners bij de AFM staat Henk Bosscha (49) als beleidsbepaler genoteerd.
Medio 2004 introduceerde KroonGarant een basisabonnement voor particulieren voor € 12,50 per maand. Zij zouden dan op dagbasis een signalering krijgen indien een bepaalde verzekering bij een andere maatschappij aanzienlijk voordeliger zou zijn.

Reageer op dit artikel