nieuws

Arag wil meer vestigingen

Archief

Arag Rechtbijstand wil in september minimaal één nieuw bijkantoor openen. Buiten het hoofdkantoor in Leusden heeft Arag nu vestigingen in Roermond (2002) en Breda (2004). “Het is ons gebleken dat het echt werkt om op deze manier naar de arbeidsmarkt toe te gaan”, zegt topman Marc van Erven in een interview met AssurantieMagazine.

Arag wil meer vestigingen

Volgens Van Erven heeft de groei in arbeidszaken in de laatste maanden van 2008 het totaal aantal zaken over dat jaar met 4% doen stijgen. "Ik verwacht dat wij over 2009 zullen uitkomen op een groei van 10% aan schademeldingen." Bij arbeidszaken ligt de groei in de eerste maanden van dit jaar al boven de 40%. "In maart hadden wij een week van zelfs 100% meer arbeidszaken dan in dezelfde week vorig jaar", aldus Van Erven. 
Arag boekte in 2008 een premiegroei van 4,8% tot ruim € 105 mln. Ondanks het volgens Van Erven goede technische resultaat is het resultaat vóór belasting gedaald tot € 1,2 (15,1) mln. "In 2008 zijn wij op het gebied van beleggingen geraakt door de kredietcrisis. Maar in 2009 zal vrijwel zeker ons technisch resultaat worden geraakt door de economische gevolgen van die kredietcrisis." 

Reageer op dit artikel