nieuws

AM Congres op 26 mei

Archief

‘Linksom of rechtsom, het moet anders!’ is de titel van het AM Congres 2009. Op dinsdag 26 mei staat in het NBC in Nieuwegein de andere rol centraal die van het intermediair en de productaanbieders wordt gevraagd.

 

De assurantietussenpersoon is financieel dienstverlener geworden en begrippen als verkoop en bemiddeling hebben plaatsgemaakt voor advisering en zorgplicht. Er worden andere eisen gesteld aan de deskundigheid, de transparantie over producten en diensten en de beloning van het intermediair. Eisen die een grote impact hebben op de bedrijfsvoering en de verhouding tussen verzekeraar en tussenpersoon.

 

  &nbspOp de informatiebeurs en in praktijkgerichte parallelsessies laten dienstverlenende bedrijven en verzekeraars zien welke hulp zij het intermediair bieden bij het maken van de gevraagde omslag. Inspiratie, kennis en tips komen er verder van deskundige, relevante én originele sprekers, zoals Niels Mourits (NVA), Theodor Kockelkoren (AFM), Marcel van Leeuwen (Stichting Excellent Adviseren) en als uitsmijter Jan Bommerez.

 

  &nbspOp deze en volgende pagina’s wordt het thema van het congres al vanuit diverse gezichtspunten beschreven. Meer informatie over het programma en inschrijvingen is te vinden op www.amcongres.nl.

 

Reageer op dit artikel