nieuws

Aegon voert prijsactie met autoverzekering

Archief

Aegon voert een actie voor zijn autoverzekering. Dochterbedrijf Aegon Bank gaat zelfs zo ver, dat bij polissen die vóór 1 juli worden gesloten, geheel afstand van de provisie wordt gedaan. Dat levert een premiekorting van 30% op.

Aegon voert prijsactie met autoverzekering

Met Aegon samenwerkende tussenpersonen kunnen (buiten de zogeheten 'regio-concessies') hun klanten minimaal 10% premiekorting bieden. Dit bereiken zij door zelf 5% (van de 20%) provisie in te leveren. Aegon doet daar vervolgens 5% premiekorting bij.
Aegon Bank ziet tot 1 juli af van haar volledige provisie van 15%. Verzekeraar Aegon doet daar de tegemoetkoming van 5% op. Voorts kan Aegon Bank gebruik maken van een concessie-korting van 10%, waardoor klanten van dit directe verkoopkanaal van Aegon in totaal 30% premiekorting kunnen krijgen.

Reageer op dit artikel