nieuws

Acceptatie zonder extra voorwaarden

Archief

Voogd & Voogd heeft het assortiment huismerken uitgebreid met de TaxiVoordeelPolis en de KoerierVoordeelPolis.

 

Beide producten zijn voor taxi- en koeriersbedrijven in heel Nederland beschikbaar, ook in de grote steden. De TaxiVoordeelPolis is te sluiten als de verzekeringnemer niet meer dan vijf voertuigen bezit. Voor de berekening van het cascodeel van de premie geldt de cataloguswaarde van de auto inclusief de bpm en exclusief de btw. Bij een total loss wordt de dagwaarde uitgekeerd exclusief bpm, omdat taxiondernemers geen bpm verschuldigd zijn.

 

Welk eigen risico er geldt, hangt af van de regio waarin gereden wordt.

 

Acceptatie

De KoerierVoordeelPolis is bedoeld voor koeriers die regionaal werken, tot zo’n 100 km van de vestigingsplaats, die bestuurders hebben met een vast dienstverband en die maximaal vijf voertuigen in bezit hebben. Indien bij schade blijkt dat er meer dan vijf voertuigen zijn, geldt een extra eigen risico van _ 500 per gebeurtenis. Tevens geldt voor koeriersbedrijven een regionale acceptatiebeperking.

 

  &nbspVoogd & Voogd claimt met de introductie van deze nieuwe verzekeringen een van de weinige aanbieders op de markt te zijn die taxi’s en koeriers accepteert zonder aanvullende voorwaarden.

 

Reageer op dit artikel