nieuws

Verzuim voert boventoon in verstrekking volmachten

Archief

Afgelopen weken hebben De Amersfoortse en De Goudse verzuimvolmachten verleend aan een aantal intermediairbedrijven. Schouten Zekerheid kreeg een volmacht van AIG Europe voor onder meer bestuurdersaansprakelijkheid.

 

  &nbspWestenburg Assurantiën had al volmachten van Aegon, Delta Lloyd, ASR Verzekeringen, Monuta, Nationale-Nederlanden, Reaal, Arag en DAS. Met negentig medewerkers in dienst bedient Westenburg circa 16.000 klanten met 47.000 polissen vanuit zes locaties.

 

Voogt

Ook Assurantiebedrijf Voogt heeft een verzuimvolmacht van De Amersfoortse gekregen. "We hadden al een forse provinciale portefeuille, die is nu omgezet naar volmacht", aldus John van der Kleij van Voogt.

 

  &nbspHet Goudse intermediairbedrijf adviseert al 55 jaar particulieren en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. In de loop der jaren is het dienstenpakket uitgebreid met pensioenen, employee benefits en diverse andere financiële diensten. Voogt telt 26 medewerkers. Het is de 32e verzuimvolmacht die De Amersfoortse heeft verleend.

 

Van der Laan

De Goudse heeft een verzuimvolmacht verleend aan Van der Laan Assuradeuren in Winschoten. Voor De Goudse is dit de 25e verzuimvolmacht. Van der Laan, in 1978 gestart, heeft al meerdere volmachten, maar op het gebied van verzuim is De Goudse de eerste en enige volmachtgever.

 

Schouten

Schouten Zekerheid Assuradeuren in Rotterdam heeft een volmacht voor onder meer bestuurdersaansprakelijkheid en collectieve ongevallen verkregen van plaatsgenoot AIG Europe dat vorig jaar in ons land is gestart met volmachten

 

  &nbspSchouten Zekerheid- niet te verwarren met Schouten Insurance International – heeft al volmachten van Arag, ASR Verzekeringen, Avéro Achmea, Arag, DAS, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Europeesche, Generali, De Goudse, Nationale-Nederlanden en Reaal. De Nederlandse vestiging van AIG heeft een totaal premie-inkomen van circa _ 350 mln en telt ruim honderd medewerkers. Schouten Zekerheid behoort tot de top twintig van het Nederlandse intermediair. De volledige groep heeft een brutoprovisie-omzet van _ 19 mln en werkt met een team van 140 fte.

 

is ondertekend door v.l.n.r. Enrico Bianchi (volmachtbeheerder AIG Europe), Bill Rigby (general manager AIG Europe), Sandra de Boer (adjunct-directeur Schouten Zekerheid), Rob van Os (algemeen directeur Schouten Zekerheid).

Reageer op dit artikel