nieuws

Verzekeraar verbiedt optreden op boot van Stairs To Nowhere

Archief

Het concert dat de geruchtmakende Utrechtse band Stairs To Nowhere op 14 maart zou geven op een oud-binnenvaartschip aan de Muntkade in Utrecht gaat niet door. De verzekering heeft een stokje gestoken voor het muziekfestival, waar behalve Stairs To Nowhere ook The Walt en The Exploding spelen.

Eerder raakte de band in opspraak na een illegaal concert in de leegstaande muziekzaal Vredenburg. "De boot is het huis van onze zanger, die daar anti-kraak woont. Als er iets mis zo gaan, zou de verzekering de schade niet vergoeden, kreeg hij te verstaan. Daarom hebben we besloten het feest niet door te laten gaan."
(Algemeen Dagblad, pag. 7)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Kopen op de pof minder makkelijk
(Gelderlander, pag. 3)
 
Meer garanties kredieten
(De Telegraaf, pag. 21)
 
Fitch verlaagt oordeel Aegon
(De Telegraaf, pag. 23)
 
'Bonussen bij ING zijn potsierlijk'
(De Volkskrant, pag. 15)
 
ING geeft bonus, maar met tegenzin
(NRC Handelsblad, pag. 13)
 
Verlieslijdend ING keert bonussen uit
(Het Parool, pag. 20)
 
'Zondebokken zoeken is niet nuttig'
(De Volkskrant, pag. 13)
 
NMa moet kartels terugdringen
(Het Financieele Dagblad, pag 9)
 
Hoger verlies Fortis bemoeilijkt deal met BNP
(NRC Handelsblad, pag. 13)
 
Rabobank niet immuun voor crisis
(NRC Handelsblad, pag. 14)
 
 
Zondag in de media:
 
Lagere hypotheekrente bij zuiderburen maakt jaloers
Hypotheekrente duikt onder de drie procent.” Dat kopte Het Laatste Nieuws afgelopen dinsdag. Jammer genoeg is dat een Belgische krant, en betreft het de Belgische hypotheekrente. Toch vragen veel landgenoten zich af: „Kan het hier niet ook goedkoper? En als dat niet kan, hoe profiteer ik van de lagere rente over de grens?
(De Telegraaf, pag. 16)

Reageer op dit artikel