nieuws

Verkoop Lancyr bijna rond

Archief

Delta Lloyd is dichtbij het afronden van de verkoop van franchiseorganisatie Lancyr. De koper zou een tussenpersonenorganisatie zijn.

Verkoop Lancyr bijna rond

Die is als enige serieuze kandidaat overgebleven uit een lijst van zo'n twintig belangstellenden. Drie partijen haalden de laatste onderhandelingsronde.

Een belangrijke kandidaat lijkt FDC te zijn, maar commercieel directeur Menno Luiten spreekt tegen aan de 'pitch' voor Lancyr te hebben deelgenomen. Hij erkent wel dat FDC wil groeien en over voldoende geld voor eventuele overnames beschikt.

Direct Wonen, dat de afgelopen drie jaar onder meer Acadium Bastion (ING) en Financium overnam, zou eveneens een serieuze kandidaat zijn. Het bedrijf wil echter op dit moment geen inhoudelijke toelichting geven op de eventuele interesse voor Lancyr.

Reageer op dit artikel