nieuws

Vereniging FFP naar 2.850 leden

Archief

De Vereniging FFP voor gecertificeerd financieel planners is in korte tijd fors gegroeid naar 2.850 leden. De vereniging verwacht snel de drempel van 3.000 leden te slechten.

Vereniging FFP naar 2.850 leden

Roel Wijmenga (foto) en Peter Janus zijn respectievelijk tot voorzitter en secretaris van de Stichting Certificering FFP benoemd. Deze stichting doet de kwaliteitsbewaking door een register bij te houden van gecertificeerd planners. Peter Janus is daarnaast sinds mei 2008 al bestuurslid van de Vereniging FFP en wordt nu secretaris. Daarmee komt er een einde aan het tijdelijke voorzitterschap van Rudolf Janssen, die nu weer alleen penningmeester wordt. Janus is directeur vermogenstructurering bij MeesPierson en Wijmenga, voorheen onder meer directielid bij Interpolis, is sinds februari financieel directeur van ASR. 

Reageer op dit artikel