nieuws

Vereniging FFP naar 2.850 leden

Archief

De Vereniging FFP is in korte tijd fors gegroeid naar 2.850 leden. De koepel van gecertificeerd financieel planners verwacht snel de drempel van drieduizend leden te slechten.

 

De aan de vereniging gelieerde Stichting Certificering FFP, die zich op kwaliteitsbewaking richt en met dat doel een register van financieel planners bijhoudt, heeft een nieuwe bestuurssamenstelling gekregen. Roel Wijmenga en Peter Janus zijn tot voorzitter respectievelijk secretaris benoemd.

 

  &nbspWijmenga, sinds kort financieel directeur van ASR Verzekeringen, neemt de hamer over van tijdelijke voorzitter Rudolf Janssen. Die wordt nu weer alleen penningmeester. Janus, directeur vermogenstructurering bij MeesPierson, is sinds mei 2008 al bestuurslid van de Vereniging FFP; ook daar wordt hij nu secretaris.

 

Reageer op dit artikel