nieuws

Veldhuis (NVA): ‘spagaat is fantasie’

Archief

Bob Veldhuis, voorzitter van de NVA en vice-voorzitter van Fidin (de federatie met de NBVA) heeft met verbazing kennis genomen van de analyse van Cisco Barão met betrekking tot de positie van Fidin in Haagse kringen. Volgens Barão zou Fidin in een spagaat verkeren.

Veldhuis (NVA): ‘spagaat is fantasie’

Makelaar in assurantieportefeuilles Cisco Barão maakte dinsdag bekend dat hij afspraken heeft gemaakt met Kamerleden van D66 en VVD om over steunmaatregelen voor assurantiebemiddelaars te praten. Veldhuis: "Omdat wij het standpunt huldigen dat alle kleine beetjes helpen, zijn wij natuurlijk verheugd over de inspanningen die Barão en ook anderen zich getroosten om lastenverlaging in Den Haag te bewerkstelligen. Het idee dat hij dit moet doen omdat belangenbehartigers in een spagaat zouden zitten vanwege de relatie met verzekeraars is echter een dubbele flikflak, die geheel aan zijn eigen brein ontsproten is."  
Volgens Veldhuis dringen NVA en NBVA al jaren aan op lastenverlichting bij AFM, Financiën en Tweede Kamerleden. "Wij vinden doorgaans veel gehoor bij alle relevante partijen. Het weerwoord in deze is echter dat, hoe onrechtvaardig ook, de middelen in Den Haag zeer beperkt zijn en er voor onze sector niet veel coulance te verwachten is."
 
Zie ook: Barão gaat met D66 en VVD praten over steun

Reageer op dit artikel