nieuws

‘Veiligheid’ rode draad Onna-onna

Archief

Klanten van vrouwenverzekeraar Onna-onna kunnen zich per sms laten waarschuwen voor gevaarlijke situaties en gladheid op de weg.

 

De service is gratis en kan via de website worden aangevraagd.

 

Er wordt bij deze dienst gebruik gemaakt van de gegevens van het KNMI. Zodra er sprake is van gevaarlijke weersomstandigheden zoals zware windstoten, onweer of gladheid, stuurt Onna-onna een sms-waarschuwing. De vrouwenverzekeraar wil het medium in de toekomst vaker gaan inzetten om klanten te waarschuwen voor dreigend gevaar.

 

  &nbsp"Veiligheid is sowieso een belangrijk thema voor Onna-onna", zegt directeur Lex Orie. "Dit thema zal ook centraal staan bij de opstal- en inboedelverzekeringen die we over enkele maanden zullen introduceren." Bij de lancering van Onna-onna, vorig jaar juni, is ook aangekondigd dat een zorgverzekering op korte termijn deel zou gaan uitmaken van het assortiment. Daarover kan Orie echter nog niets melden.

 

Reageer op dit artikel