nieuws

Unirobe Meeùs Groep start met ABClaims

Archief

In de loop van dit jaar wil de Unirobe Meeùs Groep voor de afhandeling van brand- en variaschades op zestig tot zeventig kantoren gebruik gaan maken van het schadeplatform ABClaims van ABZ.

 

Vooruitlopend hierop is in januari een proef gestart bij de volmachtbedrijven Kröller en Lippmann Groep. Volgens Jorgen Botermans van Kröller is het doel van de proef, die vier maanden gaat duren, tweeledig. Naast optimalisatie van de service aan klanten (onder meer met een statusoverzicht waarin de voortgang van schademeldingen online kan worden gevolgd) zal de introductie van het online schadeplatform een extra impuls geven aan het optimaliseren van het eigen werkproces, stelt Unirobe Meeùs Groep.

 

  &nbspDe integratie met de bestaande administratie wordt door softwarehuis Anva gerealiseerd. Adviesbureau De Informatiegroep begeleidt de integratie van het proces van elektronisch schades afhandelen.

 

Reageer op dit artikel