nieuws

Uitbreiding DSG-pensioensoftware

Archief

Softwarebedrijf DSG heeft de eigen DGA Pensioen Berekeningssoftware uitgebreid met een adviesmodule.

 

"Veel gebruikers stonden te springen om deze uitbreidingen", aldus DSG, dat een abonnementsprijs van _ 200 per jaar rekent voor de adviesmodule. De module ondersteunt bij het adviseren over vervroegen of uitstellen van de pensioendatum, uitruilen van ouderdoms- en partnerpensioen en het berekenen van variabele pensioenuitkeringen binnen de toegestane bandbreedte.

 

  &nbspGebruikers kunnen tevens de CasCon Premie Contraverzekering sluiten. "Een unieke constructie, ontwikkeld door Van Caspel Fiscaal Pensioen Advies mét goedkeuring van de berekening door de fiscus." Het product voorziet in een uitkering bij overlijden van de langstlevende van de verzekerde personen vóór einddatum. De verzekering stelt volgens DSG het in eigen beheer opgebouwde pensioenkapitaal zeker. "Wanneer de premiebetaling plaatsvindt aan een pensioenstichting, is de uitkering bij overlijden vrijgesteld van successierecht."

 

Reageer op dit artikel