nieuws

Tweede golf deelnemers start met ‘letselschadeversneller’ Klik & Regel

Archief

Een toenemend aantal partijen op het terrein van de letselschaderegeling wil gaan werken met de digitale onderhandelingsmodule ‘Klik & Regel’. Volgens het gelijknamige bedrijf is de proefperiode succesvol verlopen.

 

"Wij wilden ten minste honderd ‘echte’ dossiers in het systeem hebben en dat aantal hebben we in minder dan een maand ruimschoots gehaald", aldus directeur Réne Volwerk van Klik & Regel. "We zien dat de onderhandelingsfaciliteit een direct resultaat heeft in circa 20% van de gevallen. Het werkelijke regelingspercentage ligt hoger, omdat zaken ook buiten interne worden geregeld."

 

Donderdag is een startbijeenkomst gehouden met nieuwe toetreders als ANWB, Asselberg en Klinkhamer, CED, DAS, Europrotector, London, NRS, Reaal, Univé, en Van Ameyde. Deelnemers van het eerste uur zijn Achmea, Delta Lloyd, Fortis, Korevaar Van Dijk, SRK, Stichting Univé Rechtsbijstand en Tijbout.

 

Reageer op dit artikel