nieuws

Starters

Archief

Uness Assurantiën (Amsterdam)

 

Younes el Houfi is al vier jaar taxi-ondernemer en start naast dit bedrijf binnenkort een assurantiekantoor. Ervaring in de verzekeringsbranche heeft hij niet. De vergunning is aangevraagd en zodra deze binnen is start El Houfi met de verkoop van schadeverzekeringen.

 

Termeer Verzekeringen (Castricum)

 

De 38-jarige Daan Termeer heeft jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, onder meer bij assurantiemakelaar Willis. De vergunning voor zijn eigen kantoor is nog niet aangevraagd, want Vermeer wil pas aan eind dit jaar starten. Hij zal zich met name richten op de transportbranche.

 

Mickey Manders Financieel Advies (Amsterdam)

 

Mickey Manders (31) was tot 1 februari werkzaam als pensioenadviseur bij ING Bank Verzekeren en daarvoor bij Akkermans & Partners. Hij is een eigen adviesbureau voor pensioenadvies en financiële planning gestart en richt zich op advisering op declaratiebasis of tegen een vaste prijs. Op korte termijn gaat hij daarbij producten aanbieden zonder provisie. De AFM-vergunning is inmiddels aangevraagd en de website www.mm-advies.nl is al in de lucht.

 

Reageer op dit artikel