nieuws

Starters

Archief

VMA Verzekeringen (Rotterdam)

 

Julio Araque Bolinches (42) is het jaar gestart met de oprichting van VMA Verzekeringen. Hij komt uit de ICT-sector en heeft zo’n twee jaar geleden de overstap gemaakt naar de verzekeringsbranche. Araque Bolinches is gestart zonder bestaande portefeuille en richt zich met name op zzp’ers en kleine ondernemers. De vergunningen voor hypotheken, krediet en schade zijn binnen en de website www.klikensluitaf.nl is in de lucht.

 

Ber-Nur Consultancy (Dordrecht)

 

Yavuz Yildirim heeft zijn loopbaan als chemisch ingenieur twee jaar geleden verruild voor een baan als financieel adviseur. Dat beviel zo goed dat hij nu voor zichzelf begonnen is. Yildirim (36) heeft de vergunningen inmiddels binnen en als het Kifid-lidmaatschap rond is, gaat hij van start met een bestaande portefeuille.

 

Quivoir Financiële Adviezen (Lith)

 

Adviesbureau Quint heeft een nieuwe vestiging geopend in Lith en tevens de handelsnaam veranderd in Quivoir Financiële Adviezen. Bij het bedrijf zijn naast eigenaar Joost Quint (53) zes personen werkzaam, waarvan twee bij de vestiging in Megen. Het bedrijf bestaat al sinds 1962.

 

Reageer op dit artikel