nieuws

Start overleg cao zorgverzekeraars

Archief

De cao-onderhandelingen voor de zorgverzekeraars gaan vandaag (20 maart) van start.

 

CNV Dienstenbond heeft bij de leden vooraf geïnventariseerd wat de inzet moet zijn bij deze onderhandelingen. Zo vraagt de vakbond zich af of de looneis van 3,5% op jaarbasis nog reëel is. Andere onderwerpen waar de vakbond over wil onderhandelen zijn werkzekerheid, de combinatie zorg en werk, duurzaamheid en werk en ‘het nieuwe werken’. Dit laatste betreft het plezier in het werk.

 

  &nbspDe vakbondsleden bij Agis en Uvit worden aangespoord om mee te denken, ook al vallen zij per 1 januari 2010 niet meer onder de cao voor de zorgverzekeraars. Agis gaat dan mee in de cao van Achmea en Uvit is bezig met de ontwikkeling van een eigen cao.

 

Reageer op dit artikel