nieuws

SKFD introduceert bedrijfsaudits voor WFT-Certificering

Archief

De Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening (SKFD) gaat bedrijfsaudits bij financiële dienstverleners doen om te meten in hoeverre zij voldoen aan de eisen van de WFT. Adviseurs die zich aan deze eisen houden, krijgen een een speciaal WFT-certificaat.

SKFD introduceert bedrijfsaudits voor WFT-Certificering

Directeur Ron van Kesteren van de SKFD ziet zijn keurmerk met name als een waardevol uithangbord richting consument. "Het nieuwe WFT-certificaat is bedoeld voor intermediairs die de aanbieders en de toezichthouder duidelijk willen maken dat ze getoetst zijn op het nakomen van de WFT-regels." De SKFD zegt regelmatig te overleggen met de AFM, zodat de audits zoveel mogelijk sporen met de richtlijnen van de toezichthouder.

Reageer op dit artikel