nieuws

Recreatiewoning voordeligst bij Aegon verzekerd

Archief

Volgens de Consumentenbond zijn de prijsverschillen tussen vijftien aanbieders van verzekeringen van recreatiewoningen opvallend groot. Aegon komt als voordeligste keus uit de bus.

 

In de steekproef, die eind november is uitgevoerd, heeft de Consumentenbond de premies vergeleken van de extra uitgebreide gevarendekking voor zowel stenen als houten recreatiewoningen in Gelderland (Beekbergen) en Zeeland (Bruinisse). Naast Aegon bleken ook ABN Amro, Delta Lloyd en Ohra een voordelige keus.

 

  &nbspDe Europeesche kwam overigens door verwisseling van bepaalde gegevens abusievelijk als een van de duurdere verzekeraars uit de test. Dat wordt in de volgende Geldgids rechtgezet. ANWB, Unigarant, De Goudse, Generali, RVS, Erasmus, Klaverblad en Allianz wilden niet meewerken aan het onderzoek.

 

Reageer op dit artikel