nieuws

Polisnaam beloond met mountainbike

Archief

Intermediairscollectief DAK heeft aan de hand van een prijsvraag de naam van zijn volmachtpakketpolis bepaald. De naam ‘Alles onder 1 DAK polis’ bleek bij meerdere DAK-leden de favoriete te zijn. De prijswinnaar werd via loting aangewezen.

Polisnaam beloond met mountainbike

'Alles onder 1 DAK polis' wordt door de organisatie geroemd als naam voor een gezinspakket en die tevens appelleert "aan DAK als maatschappij". Voor de twee dekkingen kwamen de namen Compleet en Optimaal als favorieten uit de bus. "De polis is echter white label, zodat het intermediair de stukken op zijn eigen briefpapier kan verstrekken." Uit de stapel inzendingen werd Wim van Roosmalen (Van Roosmalen Assurantiën in Hooge Zwaluwe)  als winnaar getrokken. Tim Rijvers, adjunct-directeur van DAK, verblijdde Van Roosmalen met een mountainbike.
 

Reageer op dit artikel