nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Stefanie van Zoest (37) is de nieuwe manager Insurance bij International SOS. Zij werkte de afgelopen zes jaar bij de AFM als bedrijfsjurist.

 

Bureau BSA Schaderegeling heeft Gysèle Vogeler aangetrokken voor de functie van senior schaderegelaar Personenschade. Vogeler was hiervoor expert personenschade bij GAB Robbins.

 

Specialist underwriting Fire Bert Gras (45), is bij Fortis Corporate Insurance benoemd tot underwritingmanager Fire. Voordat Gras bij FCI begon werkte hij onder andere bij Chubb en Delta Lloyd. Rob van de Vooren (45) en Dennis Roomeijer (35) zijn bij Fortis Corporate Insurance in dienst getreden als senior underwriter Marine. Van de Vooren was hiervoor hoofd afdeling Transport bij assurantiebedrijf Bruns ten Brink en Roomeijer was senior underwriter Transport bij Avéro.

 

Ingrid de Graaf (39), momenteel directeur Operations van Delta Lloyd Levensverzekering, is per 1 april benoemd tot directievoorzitter bij ABN Amro Verzekeringen. Zij volgt hiermee Cees Frankhuisen (58) op die na een dienstverband van 32 jaar met pensioen gaat. De Graaf wordt op haar beurt opgevolgd door de 44-jarige Rob van Mazijk die nu directeur Delta Lloyd Groep Zorgverzekeringen is.

 

Bij Achmea is Ralf Rikze benoemd tot directeur van de divisie Bancaire Distributie. Rikze was directeur Leven en Demand. Naast lid van de divisiedirectie heeft hij als aandachtsgebied Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) en Individueel Leven i.o.

 

Silvia Janssen (34) treedt per 1 april in dienst bij adviesbureau OVDE (Oostdam & Van den Eijkel). Zij wordt adviseur financiële dienstverlening en verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van compliancediensten. Bij de NBVA was Janssen nauw betrokken bij de veranderende wet- en regelgeving.

 

Renée Wilke is benoemd tot directeur Commercie bij Menzis. Wilke heeft uitgebreide ervaring op het terrein van commercie en zorg. Na haar studie Beleid en Management van de Gezondheidszorg en een post-doctorale studie Bedrijfkunde heeft zij bij KPN Telecom gewerkt en was zij mede-oprichter en directeur van een bedrijf dat zich heeft toegelegd op de strategische ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.

 

Anton van Rossum is voorgedragen voor een plaats in de raad van commissarissen van herverzekeraar Münchener Rück. Van Rossum (63) was van 2000 tot 2004 bestuursvoorzitter van Fortis.

 

Reageer op dit artikel