nieuws

OOM komt met doorlopende annuleringsverzekering

Archief

OOM heeft een ‘doorlopende annuleringsverzekering’ toegevoegd aan de productlijn van de Global Traveler-verzekering. Een van de bijzonderheden van deze polis is dat zowel de particuliere als de zakelijke reiziger hetzelfde tarief betalen.

 

  &nbspDe doorlopende annuleringsverzekering wijkt op een aantal punten af van de standaard Nederlandse annuleringsverzekering: naast hetzelfde tarief voor zakelijke reizigers is er geen leeftijdsgrens en kan de reis ook geboekt worden bij een reisorganisatie die niet bij de ANVR is aangesloten. "Deze laatste bepaling is speciaal toegevoegd, omdat veel van onze internationale klanten hun reis bij een buitenlandse organisatie boeken", aldus OOM. "Gebleken is dat het vaak niet mogelijk is om in het buitenland een adequate annuleringsverzekering te sluiten."

 

  &nbspDe premie voor één persoon is _ 77 per jaar, voor twee personen _ 125 en drie of meer personen _ 144.

 

Website

  &nbspTevens heeft OOM een compleet nieuwe website in gebruik genomen. Het is nu voor de meeste verzekeringen mogelijk om met Ideal te betalen. "De klant krijgt dan binnen een uur de polis via e-mail toegestuurd. Natuurlijk wordt daarbij rekening gehouden met het feit of een post via het intermediair loopt. Ook als de klant met Ideal betaalt, ontvangt de tussenpersoon zijn provisie", aldus OOM.

 

Reageer op dit artikel