nieuws

Ook Yarden wil af van dure cadeaus bij uitvaartpolis

Archief

In navolging van branchegenoten als Monuta gaat ook uitvaartorganisatie Yarden kritisch kijken naar bemiddelaars die dure cadeaus als spelcomputers en flatscreen-tv’s weggeven bij aankoop van een Yarden-uitvaartpolis.

Ook Yarden wil af van dure cadeaus bij uitvaartpolis

"Wij zien steeds vaker internetsites waar de klant geprikkeld wordt door dit soort cadeaus en waar allerlei voorwaarden worden verbonden aan het sluiten van een verzekering", zegt manager commerciële zaken Serge Evers van Yarden. "Voor ons is dat een ongewenste vorm van koppelverkoop." Yarden zal in gesprek gaan met tussenpersonen die op deze manier klanten werven en de situatie per businessmodel bekijken. "Ook bedrijven die niet met ons samenwerken en op hun site ons logo zonder toestemming gebruiken, zullen wij aanspreken. Eventueel worden zij gesommeerd ons logo van de site te halen", aldus Evers.

Reageer op dit artikel