nieuws

Online klant leent liefst bij Freo

Archief

Volgens onderzoek van Independer krijgt online kredietaanbieder Freo (Rabobank) de hoogste waardering van leenklanten. PrimeLine krijgt het laagste rapportcijfer.

Online klant leent liefst bij Freo

PrimeLine, een label van het Franse LaSer, krijgt van de 20.000 bevraagde bezoekers een 5,3. Frisia en Directa.nl scoren ook onder de 6, terwijl Arenda (6,0)en DSB Bank (6,1) nog net een voldoende halen. Behalve Freo (8,3) wordt ook Crediam (8,1) zeer goed gewaardeerd. Centraal Beheer Achmea, FBTO en MoneYou scoren ruim boven de 7. Overzichtelijkheid en transparantie worden het meest gewaardeerd; telefonische verkoop en dure gekoppelde verzekeringen zijn de grootste ergernissen voor consumenten als het op lenen aankomt.

Reageer op dit artikel