nieuws

NVA en NBVA adviseren leden rekening Kifid niet te betalen

Archief

NVA en NBVA hebben hun leden geadviseerd de rekening van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) niet te betalen.   De intermediairorganisaties zijn zeer ontstemd over de verhoging van de Kifid-bijdrage van € 100 naar € 140. Bovendien is de beloofde korting van 15% voor NVA- en NBVA-leden niet in de nota's verwerkt. "De rekeningen zijn de deur […]

NVA en NBVA hebben hun leden geadviseerd de rekening van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) niet te betalen.
 
De intermediairorganisaties zijn zeer ontstemd over de verhoging van de Kifid-bijdrage van € 100 naar € 140. Bovendien is de beloofde korting van 15% voor NVA- en NBVA-leden niet in de nota's verwerkt. "De rekeningen zijn de deur uitgegaan zonder dat daar een definitieve beslissing over is genomen", zegt de NVA. Net als de NBVA heeft de standsorganisatie een zetel in het bestuur van Kifid.
 
   "Wij adviseren onze leden de rekeningen niet te betalen, de reeds overgemaakte contributies te storneren en een bezwaarschrift te sturen aan het Kifid. Een voorbeeldbrief vinden zij op onze website", aldus Rienk Andriessen van de NVA.

Reageer op dit artikel