nieuws

Nominaties Gouden Schilden bekend

Archief

De selectiecommissie van de Nederlandse Verzekeringsawards heeft uit ruim tweehonderd voordrachten bijna vijftig nominaties voor een Gouden Schild geselecteerd. De prijzen worden op 11 juni uitgereikt.

 

Alle genomineerden zullen daartoe eerst hun nominatie nader moeten toelichten voor een vakjury. Die jury baseert de eindoordelen tevens op uitkomsten van consumentenonderzoeken door GfK Panelservices en Nu.nl. Verder voorziet onderzoeksbureau MoneyView de jury van veel productkennis.

 

  &nbspIn lijn met de omvang van het concern heeft Achmea de meeste nominaties op zijn naam geschreven. In de categorieën Werkgever, Schadeservice, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Communicatiecampagne is Achmea genomineerd. Voor die laatste Award zijn verder campagnes genomineerd van Aegon, Interpolis, Ditzo en DAS.

 

  &nbspDe selectiecommissie bestond onder meer uit Eric Fischer, (ex-voorzitter Verbond van Verzekeraars), Maarten Dijkshoorn (oud-topman Eureko), Karin Jansens (MVO Nederland) en Gerard Böttcher (Nivre). Alle nominaties voor de diverse Gouden Schilden zijn te vinden op www.verzekeringsawards.nl.

 

Reageer op dit artikel