nieuws

Nieuwe pakketpolis bij Van Kampen

Archief

Van Kampen Groep heeft een pakketpolis toegevoegd aan het huismerkassortiment. Invulling van postcode en huisnummer op het extranet van Van Kampen volstaat voor vaststelling van de premie voor de vijf dekkingen.

Nieuwe pakketpolis bij Van Kampen

Die dekkingen betreffen woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en 'doorlopende reis'. De eerste drie vormen de basis; met de laatste twee zijn een pakket 'Extra' of 'Compleet' samen te stellen. Van Kampen Groep (VKG) zegt nettotarieven van de risicodragers Zevenwouden en Arag aan te bieden, die "messcherp" zijn. Daar kan de tussenpersoon zelf een doorlopende provisie van 5%, 10%, 15%, 20% of 25% op zetten. "De bijna 3.500 aangesloten intermediairs krijgen hiermee een middel in handen waarmee direct writers qua bedieningssnelheid, premie en kwaliteit het nakijken hebben", meent Paul Boon namens VKG.
De pakketpolis kan binnenkort als module op websites van VKG-tussenpersonen worden geplaatst. Het product is ontwikkeld in samenwerking met White Label Company. Die hielp eerder bij de ontwikkeling van de VKG Regio- en VKG-E autopolissen. Er wordt gewerkt aan een zakelijke pakketpolis onder het huismerk VKG.

Reageer op dit artikel