nieuws

Nieuwe leergang fraudebeheersing

Archief

Bij Nibe-SVV is de nieuwe leergang Coördinator Fraudebeheersing van start gegaan.

 

Er hebben zich 19 deelnemers aangemeld voor de opleiding, die samen met het Verbond van Verzekeraars tot stand is gebracht.

 

Tijdens de opleiding wordt ingegaan op alle aspecten die bij de uitoefening van de functie van fraudecoördinator/-aanspreekpunt van belang zijn. De leergang kent zowel een operationele als een beleidsmatige variant en is onderdeel van het Deltaplan Fraudebestrijding van het Verbond. Het diploma is een van de vereisten voor inschrijving in het register voor fraudecoördinatoren.

 

  &nbsp"Al vele jaren is over de noodzaak van een dergelijke leergang gesproken. Dat de leergang nu ook gerealiseerd kon worden, is een teken dat de markt vindt dat fraudebeheersing een professionele aanpak verdient", aldus Joris Daniëls van Nibe-SVV.

 

leden van het Verbond van Verzekeraars en medewerkers van Nibe-SVV.

Reageer op dit artikel