nieuws

Nieuw logo voor ASR Nederland

Archief

ASR Nederland heeft een nieuw logo. Reden is dat de onderneming sinds oktober  geen onderdeel meer is van Fortis, maar eigendom van de Nederlandse staat. Eind november werd dit al tot uitdrukking gebracht door de vervanging van de naam Fortis ASR in ASR Nederland.

Nieuw logo voor ASR Nederland

Het logo bestaat uit een beeldmerk plus een verwijzing ter aanduiding van het betreffende bedrijfsonderdeel dat ASR in de naam voert, respectievelijk Verzekeringen, Pensioenen en Vastgoed. Voor de merken die niet ASR in de naam voeren, zoals De Amersfoortse, Falcon Leven, Europeesche, Ditzo en Ardanta, verandert er niets. Zij behouden hun eigen logo en huisstijl. Zij zullen in communicatie-uitingen ook geen verwijzing hanteren ter aanduiding van hun relatie met ASR Nederland.
Toelichting op het logo: een gezicht geeft de centrale positie van de mens weer, veiligheid en bescherming worden weergegeven in het huis, de boom staat voor leven, groei en investeren.

Reageer op dit artikel