nieuws

Multi Totaal Advies eindigt in faillissement

Archief

Het Noord-Hollandse intermediairbedrijf Multi Totaal Advies is failliet verklaard. De onderneming hield zich bezig met assurantiebemiddeling en het via telemarketing verzamelen en verkopen van adressen van potentiële klanten aan collega-tussenpersonen.

Multi Totaal Advies eindigt in faillissement

De uitspraak van de rechtbank in Alkmaar zal voor tien medewerkers ontslag tot gevolg hebben. Directeur Bianca Elfrink, dochter van kantooreigenaar Theo Kok, wijst op een combinatie van factoren als oorzaak voor het faillissement. "De hypotheekmarkt is slecht, mensen zijn door de woekerpolisaffaire voorzichtig geworden met het sluiten van een verzekering en tussenpersonen waren veel minder bereid om afspraken van ons te kopen." Volgens haar is de Belastingdienst de grootste schuldeiser.

Reageer op dit artikel