nieuws

Meeus Schade Service stuurt schades van autoportefeuille

Archief

Bij Unirobe Meeùs Groep is Meeùs Schade Service in het leven geroepen voor de gestuurde afwikkeling van autoschades.

 

De autoportefeuille van het intermediairbedrijf dat onderdeel is van Aegon, telt circa 130.000 polissen.

 

  &nbspVia de gegevens op de groene kaart worden verzekerden gestimuleerd hun auto te laten repareren bij een van de 76 geselecteerde schadeherstelbedrijven, te herkennen aan het ‘Meeùs Schade Service’-gevelbord. Daaronder vallen onder meer de 57 bedrijven behorende tot de ASN Groep. Om een goede landelijke dekking te verkrijgen zijn aan deze groep nog negentien andere schadeherstelbedrijven toegevoegd, die voldoen aan de door Meeùs gestelde kwaliteitseisen.

 

  &nbspGert Timmermans (Meeùs): "Door nu zelf de deelnemende schadeherstelbedrijven te selecteren, zorgen we ervoor dat het kwaliteitsniveau hoog is en blijft. Dat is in het belang van de klant: die heeft behoefte aan gemak en zekerheid."

 

Reageer op dit artikel