nieuws

Meeùs gaat autoschadestroom sturen

Archief

Bij Unirobe Meeùs Groep (Aegon) is de Meeùs Schade Service in het leven geroepen voor de gestuurde afwikkeling van de schades van de autoportefeuille, die circa 130.000 polissen groot is.

Meeùs gaat autoschadestroom sturen

Via de gegevens op de groene kaart worden verzekerden gestimuleerd hun auto te laten repareren bij een van de 76 geselecteerde schadeherstelbedrijven, te herkennen aan het 'Meeùs Schade Service'-gevelbord. Daaronder vallen onder meer de 57 bedrijven behorende tot de ASN Groep. Gert Timmermans (Meeùs): "Door nu zelf de deelnemende schadeherstelbedrijven te selecteren, zorgen we ervoor dat het kwaliteitsniveau hoog is en blijft. Dat is in het belang van de klant: die heeft behoefte aan gemak en zekerheid."

Reageer op dit artikel