nieuws

MarshDirect genereert offertes voortaan direct

Archief

Assurantiemakelaar Marsh heeft aan MarshDirect, de vergelijkingssite voor zakelijke verzekeringen, de door de Kamer van Koophandel gehanteerde BIK-codes voor industrie en voor detailhandel toegevoegd. Offertes komen voortaan binnen twee minuten binnen in de mailbox van (potentiële) klanten.

MarshDirect genereert offertes voortaan direct

"Voor 1 mei voegen we ook de codes voor zakelijke dienstverlening nog toe, zodat we dan met MarshDirect verzekeringen kunnen aanbieden voor 60% van de activiteitencodes van de Kamer van Koophandel", aldus directeur Fred Willemze. "Daarna zullen we voornamelijk doelgroepen, zoals brancheorganisaties en ketens, gaan benaderen voor aansluiting op MarshDirect." Volgens Willemze zal Marsh komende maand nog transport-, goederen- en computerverzekeringen toevoegen aan het assortiment op de website. MarshDirect werkt samen met Allianz, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Fortis Corporate Insurance, HDI Gerling en Reaal.

Reageer op dit artikel