nieuws

Makelaarskantoren Meeùs gaan verder als Hypodomus

Archief

Rotero Groep uit Heerenveen neemt de 31 kantoren van het landelijk makelaarsnetwerk van Aegon-dochter Meeùs, inclusief 130 medewerkers, over.

 

Na 1 juni, de officiële overgangsdatum, wordt een aantal kantoren verkocht en gaat een groot deel naar de Rotero-formules. Rotero bezit de nodige makelaarsformules: Garantiemakelaars, Woonaccent, Beetjehulp.nl, Centrado, Makelaars Netwerk, Vereniging Eigen Huis aankoopmakelaar en Hypodomus. "De aankoop van Meeùs is bedoeld om de formule Hypodomus landelijk te lanceren", zegt Rotero-directeur Robert van der Werf.

 

  &nbspHypodomus, een combinatie van makelaardij en hypotheekadvies, is een initiatief van voormalig Hypotheker-marketingmanager Kees van de Kerk en Van der Werf, voorheen medeaandeelhouder in De Pensioendesk. Delta Lloyd heeft een minderheidsbelang in Hypodomus.

 

  &nbspDe naam Meeùs verdwijnt uit de makelaardij. Het bedrijf richt zich op verzekeringen, hypotheken en pensioenen en blijft daarnaast actief in bedrijfshuisvesting en vastgoedmanagement.

 

Reageer op dit artikel