nieuws

Lengkeek koopt twee portefeuilles

Archief

Expertisebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson heeft de taxatieportefeuilles van Van Eck en Buningh & Van de Weetering overgenomen.

 

De activiteiten, voornamelijk taxatiewerkzaamheden voor de bakkerij-, slagerij- en horecasector, worden voortgezet in Lengkeek PD&W Taxaties.

 

  &nbspDe bestaande vestigingen van de bedrijven worden naar verwachting medio dit jaar gesloten. Personeel en werkzaamheden worden dan ondergebracht in de kantoren van Lengkeek in Amsterdam, Zwolle, Eindhoven en Rotterdam, waar Lengkeek medio dit jaar een nieuw kantoor betrekt. Het kantoor in Schiedam wordt dan gesloten. Tot de integratie worden opdrachten door Van Eck en Buningh & van de Weetering vanuit de huidige vestigingen behandeld.

 

Reageer op dit artikel