nieuws

Legal: denk aan risicopolis moeder

Archief

Legal & General is onder de titel ‘Wat is mama waard?’ een campagne gestart die het belang benadrukt van het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering voor moeders.

 

"In de praktijk blijkt de financiële waarde van het huishoudelijk werk van een moeder sterk te worden onderschat. Het gevolg hiervan is dat bij de keuze voor het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering vaak alleen het leven van de hoofdkostwinner wordt verzekerd", zegt Legal, die hiermee inhaakt op een soortgelijke campagne van de Britse zuster.

 

  &nbspConsumenten kunnen op de site Watismamawaard.nl met een rekenmodule van het Nibud uitrekenen met welk bedrag het besteedbaar inkomen afneemt na het overlijden van de minst verdienende partner. Volgens Legal wordt nu 25% van alle risicoverzekeringen gesloten op twee levens.

 

Reageer op dit artikel