nieuws

Klap-Des Bouvrie & Bredius terug naar oude naam

Archief

Klap-Des Bouvrie & Bredius, makelaars in assurantiën en pensioenadviseurs in Amsterdam, heeft de naam vereenvoudigd tot Klap. Die naam werd eerder al gevoerd vanaf de oprichting in 1854 tot 1992.

Klap-Des Bouvrie & Bredius terug naar oude naam

Volgens directeur Jan Willem Bredius spreken klanten, verzekeraars en tussenpersonen altijd over 'Klap' en wordt deze naam ook intern en op internet al jaren gevoerd. "Bijkomend voordeel is dat wij hierdoor beter de gewenste  scheiding kunnen aanbrengen tussen  onze makelaarsactiviteiten en het volmachtbedrijf Gouda & Bredius."
Tegelijkertijd met de naam heeft het bedrijf zijn huisstijl gemoderniseerd. Klap heeft momenteel zo'n 4.000 bedrijven en ongeveer 16.000 particuliere klanten in portefeuille. Met 62 medewerkers wordt een omzet van € 7 mln gerealiseerd. De activiteiten zijn opgesplitst in een adviesbedrijf, gericht op het middenbedrijf binnen het mkb (schadeverzekeringen en employee benefits)  en internetverkoop voor simple risks-verzekeringen (zoals United Insurance voor zorgverzekeringen).

Reageer op dit artikel