nieuws

ING komt met hypotheekpakketten met rentekorting

Archief

ING begint met de verkoop van hypotheekpakketten die een vaste rentekorting bieden. De pakketten zijn bedoeld voor starters, ondernemers, nieuwbouwkopers en doorstromers met een hogere hypotheeksom.

ING komt met hypotheekpakketten met rentekorting

De pakketten bestaan onder meer uit een hypotheek, een betaalrekening en een rentekorting tot 0,3%. Daarnaast kan buiten het pakket de rente met 0,4% omlaag door gebruik te maken van voordeelrente, waarbij de klant hypotheekopties inlevert voor rentevoordeel.
ING komt met de volgende pakketten: Starter Hypotheekpakket, Ondernemer Hypotheekpakket, Nieuwbouw Hypotheekpakket en het Hypotheek Extra Pakket. Het Starter Hypotheekpakket bevat een hypotheek waarbij voor de aflossing van de hypotheek wordt gespaard, belegd of beide. Het tarief voor een Starter Hypotheekpakket is voor 1 jaar rentevast 3,9% (inclusief voordeelrenteopties) en voor 5 jaar 4,5%

Reageer op dit artikel