nieuws

ING komt met hypotheekpakketten

Archief

ING begint met de verkoop van hypotheekpakketten die een vaste rentekorting bieden. De pakketten zijn bedoeld voor starters, ondernemers, nieuwbouwkopers en doorstromers met een hogere hypotheeksom.

 

De pakketten bestaan onder meer uit een hypotheek, een betaalrekening en een rentekorting tot 0,3%. Daarnaast kan buiten het pakket de rente met 0,4% omlaag door gebruik te maken van voordeelrente, waarbij de klant hypotheekopties inlevert voor rentevoordeel.

 

  &nbspHet Starter Hypotheekpakket bevat een hypotheek waarbij voor de aflossing van de hypotheek wordt gespaard, belegd of beide. Het tarief voor een Starter Hypotheekpakket is voor één jaar rentevast 3,9% (inclusief voordeelrenteopties) en voor vijf jaar 4,5%.

 

Reageer op dit artikel