nieuws

ICP snoept met opzegkorting andere pensioenketens leden af

Archief

Serviceprovider ICP Pensioenprofessionals (onderdeel van Pensioendesk) is een wervingsactie gestart onder deelnemers van Akkermans & Partners en Afab-dochter Pensioenpoint. Wie overstapt, krijgt _ 50 korting op de maandelijkse deelnamefee.

 

De actie loopt tot 1 mei en de korting geldt tot eind dit jaar. Daartoe moet een recente opzeggingsbrief worden ingestuurd. "Voor lagere kosten krijgt u het beste pakket aan dienstverlening", belooft ICP. Daaronder zijn vijf kennisbijeenkomsten, een fiscaal-juridische helpdesk, pensioensoftware en "aanmerkelijk betere beloning vanaf het eerste pensioencontract zonder staffel bij tien pensioenverzekeraars". Ook kan gebruik worden gemaakt van de huisstijl van ICP.

 

Sportief

Commercieel directeur Eelco de Haan van ICP (45 kantoren) vindt het geen harde actie. "Er gebeurt veel in de wereld van de serviceproviders. Sinds Pensioenpoint onderdeel is van Afab, merken wij dat er onvrede is ontstaan, omdat meer informatie wordt gegeven over hypotheken dan over pensioenen. Wij wilden daar iets mee doen; er ontstaat dan wat herrie, maar dat vestigt de aandacht op ons."

 

  &nbspVolgens De Haan heeft Pensioenpoint sportief gereageerd op de actie. "We kregen een mailtje, waarin onder meer stond ‘wie de bal kaatst, moet hem terugverwachten’, dus er zal wel een tegenactie komen. Maar we hebben met zowel Pensioendesk als Akkermans verder een goede verstandhouding. Er stappen trouwens altijd kantoren over van de ene naar de andere partij. Wij zijn vernieuwend en wilden wat doen." In de eerste week na verzending van de mailing hebben zich twee geïnteresseerde kantoren gemeld bij ICP.

 

een goede verstandhouding."

Reageer op dit artikel