nieuws

Huismerk Van Kampen kent nu ook pakketverzekering

Archief

Van Kampen Groep heeft een particuliere pakketpolis toegevoegd aan het huismerkassortiment. Een zakelijke variant is in de maak.

 

Het VKG Huispakket, zoals het product is gedoopt, kent vijf dekkingen. Het betreft woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en doorlopende reis/annulering. De eerste drie vormen de basis; met de laatste twee zijn een pakket ‘Extra’ of ‘Compleet’ samen te stellen.

 

  &nbspDe rol van risicodrager is voor Zevenwouden en Arag. Van Kampen Groep biedt de polissen aan tegen nettopremies, die naar eigen zeggen "messcherp" zijn. De tussenpersoon kan daar zelf zijn beloning aan toevoegen: naar keuze een doorlopende provisie van 5%, 10%, 15%, 20% of 25%.

 

Webmodule

Het VKG Huispakket kan alleen digitaal via het extranet van Van Kampen worden aangevraagd. Binnenkort is dat eveneens mogelijk via een module op websites van VKG-tussenpersonen. Invulling van postcode en huisnummer volstaat voor vaststelling van de premie voor de vijf dekkingen. "De bijna 3.500 aangesloten intermediairs krijgen hiermee een middel in handen, waarmee direct writers qua bedieningssnelheid, premie en kwaliteit het nakijken hebben", meent Paul Boon namens VKG.

 

  &nbspHet product is ontwikkeld in samenwerking met White Label Company, een onderneming van voormalige Aegon- en Unigarant-medewerker Levent Türkmen. Die hielp eerder bij de ontwikkeling van de VKG Regio- en VKG-E autopolissen. Binnen hun joint venture wordt nu gewerkt aan een zakelijke pakketverzekering onder het huismerk VKG.

 

van hun joint venture: het VKG Huispakket.

Reageer op dit artikel