nieuws

Henk de Jong weg bij Aegon

Archief

Henk de Jong zit niet langer het managementteam van Aegon Intermediair voor. Per 1 april wordt hij op interimbasis vervangen door Paul Smit.

Henk de Jong weg bij Aegon

De Jong (43) werd in mei 2007 voorzitter van de verkooporganisatie Aegon Intermediair. Een toelichting op zijn abrupte vertrek wil De Jong niet geven. "Hij is erin geslaagd de verschillende polisadministraties samen te voegen, waardoor de klanten en klantbehoeften beter zichtbaar werden", is het summiere commentaar van Aegon in een bericht aan het intermediair.
Met ingang van 1 april neemt Smit (47) de positie van De Jong tijdelijk in. Smit was ooit hoofd marketing van Hooge Huys, werkte enige tijd voor Bureau D&O en voerde vele interimklussen in de verzekeringsbranche uit, waaronder een tiental jaar geleden ook één voor Aegon Zakelijke Markt.

Reageer op dit artikel