nieuws

Hampsink betreurt uitlatingen over Uveco/Afab

Archief

John Hampsink, voormalig directeur en eigenaar van Afab-dochter Uveco, zegt eerdere uitlatingen over Uveco en Afab te betreuren. Hij doet dat in een bijzondere, paginagrote advertentie in de AM-editie van deze week. Hampsink spreekt van “uitlatingen die niet op waarheid berusten” en van “onwaarheden”.

Hampsink betreurt uitlatingen over Uveco/Afab

De advertentie heeft betrekking op enkele artikelen die een jaar geleden zijn gepubliceerd in AssurantieMagazine. Daarin zei Hampsink onder meer: "Uveco ontving bij de bemiddeling van betalingsbeschermingsverzekeringen van Cardif of Gema 60% tot zelfs 80% van de premie als provisie", "ik ben een van de Uveco-mensen die het afgelopen half jaar zonder vergunning heeft bemiddeld in hypotheken" en "60% van de Uveco-productie ging naar Aegon". Of al deze uitlatingen niet op waarheid berusten of dat dit op slechts één aspect betrekking heeft, wil Hampsink niet zeggen.
In de advertentie sluit hij af met: "Uveco en Afab zijn degelijke en professionele bedrijven, die de kwaliteit van hun dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan".

Reageer op dit artikel