nieuws

Frits van Bruggen weg bij NN

Archief

Directeur Corporate Pensioen Frits van Bruggen vertrekt per 1 juni bij Nationale-Nederlanden, na een dienstverband van 25 jaar. Zijn functie wordt overgenomen door directeur Intermediair Leven en Pensioen David Knibbe.

Frits van Bruggen weg bij NN

Van Bruggen werkt sinds 1984 bij NN en zusterbedrijf RVS. In 2004 trad hij toe tot de NN-top, als directeur Marketing en Sales. In die hoedanigheid was hij onder meer verantwoordelijk voor ING Assurantiekantoren, het eigen intermediairbedrijf van NN. Sinds 2007 was hij verantwoordelijk voor het collectieve pensioenbedrijf. Wat Van Bruggen na zijn vertrek gaat doen, is nog niet bekend. Zeker is wel dat hij zijn carrière buiten ING voortzet.
Knibbe wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het hele pensioenbedrijf van NN. Het onderdeel Leven Particulieren draagt hij over aan directeur Bancair Erik Muetstege.

Reageer op dit artikel